Onze expertise

Visser Contactlenzen is dé specialist als het gaat om de perfecte aanmeting van (medische) contactlenzen, zelfs bij complexe oogaandoeningen.

Wij hebben passie voor ons vak, blijven ons vernieuwen en staan altijd klaar voor onze cliënten en elkaar. Dat doen we al sinds 1977. Waarbij we veel tijd steken in onderzoek. Op zoek naar innovaties die het verschil maken in de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Met een ervaren team van optometristen en de Visser Academie, waar alle kennis en protocollen zijn ondergebracht. Verdeeld over 9 hoofdvestigingen en 19 andere locaties binnen oogklinieken en ziekenhuizen werken er bij ons zo’n 100 collega’s. Vrouwen en mannen. Jong en oud. Heel divers. Allemaal met passie voor het vak. #TeamVisser!

Werken bij Visser Video

#TeamVisser vormt een informele club van experts met passie voor hun vak. Op elk gebied. Met daarbij de voordelen van een grote organisatie. Zo houden we ervan zaken goed te regelen voor de mensen die bij ons werken. Dat zie je aan onze arbeidsvoorwaarden. We houden ook van zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid, kennis delen en innoveren. Nog steeds zijn er leden van de familie Visser actief binnen het bedrijf. Zo is Esther-Simone Visser bij het bedrijf werkzaam als optometrist en directielid. Naast haar werk in de spreekkamer is ze betrokken bij diverse onderzoeken, de Visser Academie en geeft ze presentaties in binnen- en buitenland.

Familiebedrijf

Op meerdere locaties dezelfde passie in je werk kunnen leggen

Ons hoofdkantoor vind je in Nijmegen midden in het centrum aan de St. Annastraat, die jaarlijks tijdens de Vierdaagse wordt omgedoopt tot Via Gladiola. Onze andere hoofdvestigingen en werklocaties vind je verspreid over het land. Van Utrecht tot Maastricht én in Rotterdam.

En waar je ook komt, op alle vestigingen en werklocaties vind je betrokken collega’s die samen de schouders eronder zetten en voor elkaar klaar staan. Echte specialisten met verstand van zaken en passie voor het vak. Of zoals door anderen weleens wordt gezegd: “Als ze het bij Visser Contactlenzen niet weten, dan weet niemand het.”

Visser Academie: de kennisbank

We buigen ons dagelijks over de oogproblemen van onze cliënten. Dat zijn complexe puzzels, waarbij de oplossing veel bijdraagt aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Daarvoor werken we optimaal samen met oogartsen in de 1e- en 3e-lijnszorg en leren we continu bij. We investeren in de kwaliteit van onze kennis en van onze mensen.

We delen kennis en leiden op binnen onze eigen Visser Academie. En met succes. Wereldwijd zijn we betrokken bij congressen, innovaties en onderzoeken en worden we overal gepubliceerd. Daarmee maken we ons vakgebied steeds een stukje beter en creëren we een innovatieve omgeving waar jij als collega het verschil kunt maken.

Ook lid worden van #TeamVisser?