Optometrist

Publicatiedatum: 01-06-2022
Sluitingsdatum: 01-07-2022
ID-nummer: VCOPDZ-01062022

Locatie: Helmond-Geldrop-Weert
Provincie: Noord-Brabant
Werkuren: 24-40 uur per week

Als optometrist bij Visser Contactlenzen maak jij elke werkdag het verschil in de kwaliteit van leven van je cliënten. Jij brengt in alle vrijheid je expertise in de praktijk en gaat voor hen altijd voor het best mogelijke zicht met het meeste comfort. Je werkt continu aan de kwaliteit van je vakkennis en dankzij de Visser Academie blijf je groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Kortom, je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van oogzorg in Nederland!

Ahmed, Optometrist

Hoe ziet je werkdag eruit?

 • Je cliënten zijn veelal mensen met een medische oogaandoening die volledig op jouw kunde en kennis vertrouwen. Op een vriendelijke manier zorg je voor een professionele aanmeting van de juiste contactlenzen.
 • Je werkt hierbij nauw samen met de betrokken oogartsen, orthoptisten, assistenten en TOA’s. Je communiceert met de verwijzers, leveranciers en verzekeraars.
 • Vanuit de ‘Visser familie’ is de Manager Specialisten er altijd voor je om zaken waar je tegenaan loopt te bespreken.
 • Je houdt samen met de praktijkassistenten de cliëntenadministratie nauwkeurig bij en zorgt als team voor een kwalitatief toonaangevende en efficiënte vestiging.

Je werkplek
Helmond is een zelfstandige vestiging die geheel in de stijl van Visser Contactlenzen is ingericht. In de comfortabele behandelkamers tref je alle apparatuur om je cliënten te helpen. Gelegen tegenover het station, dus ook met het OV perfect bereikbaar. Het ervaren team aan collega’s biedt een optimale ondersteuning. Op de polikliniek oogheelkunde van het St. Jans Ziekenhuis in Weert zul je veel meer cliënten met complexe oogaandoeningen helpen. Hetzelfde geldt voor onze vestiging in Geldrop, op de polikliniek oogheelkunde van het St. Anna Ziekenhuis.

Standaard meegeleverd bij Visser Contactlenzen:

 • Salaris; je krijgt tussen de €3500,- en €5500,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek, afhankelijk van hoeveel ervaring je al hebt.
 • Bij- en nascholing tijdens werktijd via de Visser Academie.
 • Intervisie met collega’s; naast georganiseerde kennisdeling altijd collega’s binnen bereik om casussen mee te bespreken.
 • Betaald lidmaatschap van OVN en korting op je eigen contactlenzen.
 • Reiskostenvergoeding als je meer dan 10 kilometer reist naar je werk. Al onze vestigingen zijn overigens goed te bereiken met OV.
 • Middelen zoals een laptop, telefoon of leaseauto indien jij die nodig hebt voor een goede uitvoering van jouw functie.

“Het fijne bij Visser is dat je je eigen ruimte hebt en met je eigen cliënten bezig kan zijn, maar als je iemand nodig hebt, kom je heel makkelijk in contact met één van de vele collega's die op andere locaties aan het werk zijn.” Ahmed, Optometrist

Wat breng je mee?

 • Een (bijna) afgeronde opleiding Optometrie.
 • De ambitie om je verder te ontwikkelen in de (medische) toepassing van contactlenzen.
 • Dat je net als je collega’s het mooie Optometrievak eer aan doet door je werk professioneel en met plezier aan te pakken.

Optometrist bij Visser jouw baan?

Je hebt nog tot 1 juli om te solliciteren, dus wacht niet langer en vul onderstaand formulier in om je interesse kenbaar te maken.

Eerst nog een vraag? Stuur Jeroen (Optometrist, MSc/ Manager Specialisten) dan eenvoudig een bericht via de WhatsApp button rechts onderaan of scroll naar beneden voor zijn overige contactgegevens.

Ahmed

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf

CV

Cv bestand uploaden

Motivatie

Vertel hier (in het kort) waarom jij graag bij ons wilt werken.

Stel je vraag aan..

Jeroen Mulder

Optometrist, MSc | Manager Specialisten