Centraal Magazijn

Centraal Magazijn

Het logistieke proces

Van (retour-)bestellingen tot het bevoorraden van onze vestigingen: de logistiek wordt geregeld vanuit ons centraal magazijn, gevestigd binnen een grote loods in Nijmegen. Hier worden alle vloeistoffen en lenzen geleverd door verschillende leveranciers en staan onze collega’s in de startblokken om leveringen en bestellingen te verzorgen en te controleren.

Voor wie zijn de producten bestemd? Klopt het met de bestellingen? Zijn de parameters juist? Alle spullen worden netjes verpakt en daarna rechtstreeks verstuurd naar de cliënt of bezorgd op één van onze vestigingen. En blijkt een bestelling van een klant niet juist te zijn, ook dan komt deze bestelling weer terug naar ons magazijn. Onze collega’s van het logistieke team kijken dan naar wat er niet goed is gegaan, zorgen voor de administratieve afhandeling en sturen lenzen terug naar de leverancier als dat nodig is.

“In het centraal magazijn zorgen we er met z’n allen voor dat onze cliënten hun producten in een perfecte conditie zo spoedig mogelijk ontvangen. Het werk is uitdagend en leuk!”

Mike, magazijnmedewerker

“We groeien ontzettend hard. Daarom blijven we uitbreiden. Dit jaar willen we ook een webshop openen, om het onze cliënten en medewerkers nog makkelijker te maken.”

Sandra, operationeel manager

Alles op rolletjes

Met als motto “vandaag besteld, morgen bij de cliënt.” zorgt dit gezellige en betrokken 7-koppige logistieke team ervoor dat binnen het magazijn alles op rolletjes loopt. Of het nu gaat om het bezorgen van lenzen voor cliënten op de vestigingen, het verwerken van bestellingen of om een goede sfeer op de werkvloer: met kennis van zaken en hart voor het vak worden de schouders er samen ondergezet. Doe jij mee?

Organisatorisch sterk, servicegericht en oog voor detail? Kom dan gezellig werken in ons magazijn, fulltime of parttime.

01:00

Mike vertelt over zijn baan