Sollicitatieprocedure
Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Als je bij ons solliciteert, zijn er een aantal stappen die we doorlopen.

1 / 4

Je solliciteert

Leuk dat je de stap hebt gezet om bij Visser Contactlenzen te solliciteren! Je krijgt van ons een bevestigingsmail, zodat je weet dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen.

2 / 4

Je 1e gesprek

Je ontvangt altijd een reactie van ons. Wanneer jouw profiel goed aansluit, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dit is een mooie kans om elkaar beter te leren kennen. We bespreken de arbeidsvoorwaarden voordat we verder gaan naar de volgende ronde.

3 / 4

Je 2e gesprek

Tijdens het tweede gesprek duiken we dieper in de mogelijkheden en bieden we jou de gelegenheid om een dagdeel mee te lopen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het is om bij ons te werken.

4 / 4

In dienst

Wanneer alles goed verloopt, heten we je van harte welkom in #TeamVisser! We kijken ernaar uit om samen aan de slag te gaan en mooie resultaten te behalen.

“Bij Visser krijg je de ruimte om zaken zelf op te pakken en is er altijd iemand waarmee je even kunt sparren. Daarnaast organiseren we regelmatig een borrel of teamuitje wat bijdraagt aan een gezellige sfeer.”

Jorn, administratief medewerker

“Ondanks de groei van het bedrijf is het gevoel van een familiebedrijf gebleven. Ook kijken we altijd naar nieuwe ontwikkelingen en wat er op wetenschappelijk niveau gebeurt, waardoor je vernieuwend met je vak bezig kan zijn.”

Dieuwke, optometrist, klinisch epidemioloog, MSc., en Visser Academie

“Bij #TeamVisser is helder zicht niet alleen een doel, maar een gedeelde passie die ons verbindt. Samen werken we aan de beste zichtoplossing voor iedereen, waarbij kwaliteit en innovatie voorop staat.”

Korine, projectmanager strategie & kwaliteit

“Bij de medische administratie werken we nauw samen met de optometristen, assistenten en de zorgverzekeraars. Ook is er voldoende ruimte voor gezelligheid. We werken in een huiselijke sfeer met super fijne collega’s.”

Denise, administratief medewerker medisch

“Verschil maken voor mensen met oogproblemen dankzij hoogwaardige technische producten is wat ons vak speciaal en uitdagend maakt.”

Esther-Simone, algemeen directeur en optometrist

Join #TeamVisser

Zie jij jezelf al werken bij Visser Contactlenzen? Bekijk dan of er een vacature is die bij jou past.

Bekijk vacatures