Contact
Contact

Contact

Contactgegevens

solliciteren@vissercontactlenzen.nl
06 28816105

St. Annastraat 93, 6524EJ
Nijmegen

Heb je een vraag?

Verzenden

“Het fijne bij Visser is dat je je eigen ruimte hebt en met je eigen cliënten bezig kan zijn, maar als je iemand nodig hebt, kom je heel makkelijk in contact met één van de vele collega's die op andere locaties aan het werk zijn.”

Ahmed, optometrist

“Je hebt cliënten die een hoornvliestransplantatie hebben ondergaan en er al een heel traject op hebben zitten. Als je de cliënt met een lens weer goed kunt laten zien geeft dat veel voldoening.”

Merel, optometrist

“We streven bij Visser altijd naar het hoogst haalbare voor de cliënt. Er is interne training en we gaan samen naar congressen. We streven dus gezamenlijk naar hetzelfde doel.”

Karolien, senior optometrist

“De bestuurders en managers doen er veel aan om het de medewerkers naar hun zin te maken. Als er problemen zijn, dan worden die zo snel mogelijk opgelost. Zo is iedereen verzekerd van een prettige werkplek.”

Jeanet, directiesecretaresse

“Bij het servicebureau zijn we eigenlijk de poort van Visser Contactlenzen. De cliënt staat centraal en we zullen altijd proberen zo goed mogelijk de vraag of het verzoek te behandelen en te beantwoorden. ”

Maureen, senior medewerker servicebureau

Join #TeamVisser

Zie jij jezelf al werken bij Visser Contactlenzen? Bekijk dan of er een vacature is die bij jou past.

Bekijk vacatures