Kantoor

De administratie van Visser Contactlenzen in goede banen leiden, dat is waarmee onze collega’s op het sfeervolle kantoor in Nijmegen zich dagelijks bezighouden. Of het nu gaat om de medische of financiële administratie: het team van 7 collega’s regelt het samen.

Werken op dit kantoor betekent werken in een gezellige omgeving met collega’s die van aanpakken houden, elkaar stimuleren om na te denken en allemaal zeggenschap hebben in het pad dat we (willen) bewandelen. Vragen zoals: wat wil je graag, wat past goed bij jou, hoe gaan we van A naar B en wat vinden we belangrijk spelen daarbij een grote rol. Zo is en blijft de werksfeer niet alleen goed, het zorgt er ook voor dat we elkaar beter maken.

‘’We zijn een echt familiebedrijf, waarbij collega’s loyaal aan het bedrijf zijn. We hebben regelmatig een jubileum te vieren!’’ Goran, business controller.

De sfeer binnen dit fijne team is goed. Informeel en hecht omschrijven de sfeer meer in detail. Collega’s kennen elkaar door en door en weten wat ze aan elkaar hebben. Er wordt veel kennis gedeeld, ondernomen (ook buiten werktijd) en collega’s staan voor elkaar klaar. Of je nu op kantoor werkt of thuis. En ben je op vakantie? Dan houden je collega’s je werk zo goed mogelijk bij. Zo proberen we het elkaar binnen dit team makkelijker te maken. Wel zo prettig! Doe je mee?

Administratief sterk, loyale teamspeler en oog voor detail? Kom dan gezellig werken op ons kantoor, fulltime of parttime.

Medewerker Servicebureau Nijmegen