Optometrie

Van Utrecht tot Maastricht: op zo’n 30 locaties verspreid over het land vind je onze optometristen. Op deze unieke locaties in ziekenhuizen en klinieken buigen de optometristen van Visser Contactlenzen zich dagelijks zelfstandig over oogproblemen van onze cliënten. Complexe puzzels, waarbij de oplossing veel bijdraagt aan de kwaliteit van het leven van mensen.

De uitdaging binnen jouw rol als optometrist is dan ook groot. En mooi. Want als optometrist bij Visser werk je zelfstandig op een locatie en ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor je cliënt. Zo werk je niet voor oogartsen, maar werk je met hen samen en houd je je niet alleen bezig met vooronderzoek, maar help je de patiënt van a naar z. Daarbij kun je rekenen op een praktijkassistent, die jou ondersteunt op de werklocatie(s). Verder heb je regelmatig contact met de collega-optometristen voor tips, discussies over verschillende casussen en ook het maken van protocollen en werkafspraken.

Als optometrist werk je vanuit een vaste spreekkamer in het ziekenhuis of een kliniek. Meestal op 1 of 2 locaties die rouleren. Passen nog meer verschillende locaties beter bij jouw ambities, dan is dat ook bespreekbaar. Waar je ook werkt, geen dag is hetzelfde. Zo lunch je bijvoorbeeld de ene keer met een oogarts in Haarlem, word in Rotterdam je agenda vaak gevuld met spoedafspraken en werk je in Maastricht volledig zelfstandig. Meestal in een academisch setting en met eigen verantwoordelijkheid voor de verbetering van de kwaliteit. Doe je mee?

De ambitie om je verder te ontwikkelen in de (medische) toepassing van contactlenzen? Kom dan gezellig werken op één van onze unieke locaties, fulltime of parttime.

‘’Kom je net van school? Dan ben je bij Visser hartstikke welkom. Je krijgt bij ons een buddy in het eerste jaar. Je begint dus heel laagdrempelig. En mist er nog kennis? Dan kunnen we je intern opleiden.’’

Jeroen, manager specialisten