Optometrie
Optometrie

Optometrie

Van Haarlem tot Maastricht

Op zo’n 30 locaties verspreid over het land vind je onze optometristen. Op deze unieke locaties in ziekenhuizen en klinieken buigen de optometristen van Visser Contactlenzen zich dagelijks zelfstandig over oogproblemen van onze cliënten. Complexe puzzels, waarbij de oplossing veel bijdraagt aan de kwaliteit van het leven van mensen.

De uitdaging binnen jouw rol als optometrist is dan ook groot. En mooi. Want als optometrist bij Visser werk je zelfstandig op een locatie en ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor je cliënt. Zo werk je niet voor oogartsen, maar werk je met hen samen en houd je je niet alleen bezig met vooronderzoek, maar help je de patiënt van a naar z. Daarbij kun je rekenen op een praktijkassistent, die jou ondersteunt op de werklocatie(s). Verder heb je regelmatig contact met de collega-optometristen voor tips, discussies over verschillende casussen en ook het maken van protocollen en werkafspraken.

Vacatures

“Verschil maken voor mensen met oogproblemen dankzij hoogwaardige technische producten is wat ons vak speciaal en uitdagend maakt.”

Esther-Simone, algemeen directeur en optometrist

“Je hebt cliënten die een hoornvliestransplantatie hebben ondergaan en er al een heel traject op hebben zitten. Als je de cliënt met een lens weer goed kunt laten zien geeft dat veel voldoening.”

Merel, optometrist

“Ondanks de groei van het bedrijf is het gevoel van een familiebedrijf gebleven. Ook kijken we altijd naar nieuwe ontwikkelingen en wat er op wetenschappelijk niveau gebeurt, waardoor je vernieuwend met je vak bezig kan zijn.”

Dieuwke, optometrist, klinisch epidemioloog, MSc., en Visser Academie

“Het fijne bij Visser is dat je je eigen ruimte hebt en met je eigen cliënten bezig kan zijn, maar als je iemand nodig hebt, kom je heel makkelijk in contact met één van de vele collega's die op andere locaties aan het werk zijn.”

Ahmed, optometrist

“We streven bij Visser altijd naar het hoogst haalbare voor de cliënt. Er is interne training en we gaan samen naar congressen. We streven dus gezamenlijk naar hetzelfde doel.”

Karolien, senior optometrist

“Verschil maken voor mensen met oogproblemen dankzij hoogwaardige technische producten is wat ons vak speciaal en uitdagend maakt.”

Esther-Simone, algemeen directeur en optometrist

Geen dag is hetzelfde

Als optometrist werk je vanuit een vaste spreekkamer in het ziekenhuis of een kliniek. Meestal op 1 of 2 locaties die rouleren. Passen nog meer verschillende locaties beter bij jouw ambities, dan is dat ook bespreekbaar. Waar je ook werkt, geen dag is hetzelfde. Zo lunch je bijvoorbeeld de ene keer met een oogarts in Haarlem, word in Rotterdam je agenda vaak gevuld met spoedafspraken en werk je in Maastricht volledig zelfstandig. Meestal in een academisch setting en met eigen verantwoordelijkheid voor de verbetering van de kwaliteit. Doe je mee?

De ambitie om je verder te ontwikkelen in de (medische) toepassing van contactlenzen? Kom dan gezellig werken op één van onze unieke locaties, fulltime of parttime.

01:00

Karolien, senior optometrist

01:00

Ahmed, optometrist