Praktijk assistentie

Op diverse locaties zorgen dat cliënten warm en goed geholpen worden terwijl je tegelijkertijd de linker- en rechterhand bent van steeds een andere optometrist: jouw rol als praktijkassistent is nooit saai.

Als praktijkassistent ondersteun je het spreekuur de optometrist(en). Zo heb je persoonlijk contact met cliënten aan de balie en per telefoon, beheer je de agenda’s en bestel je vloeistoffen en lenzen. Je werkt binnen een vast team, waarbij je niet altijd met dezelfde collega’s samenwerkt. Sterker nog, ook je werklocatie wisselt regelmatig af. Zo werk je de ene keer op één van onze hoofdlocaties, en ondersteun je de andere dag het spreekuur van een optometrist op een buitenlocatie. Op welke vestiging je ook bent: het team waarmee werkt bestaat in principe minimaal uit één specialist en een praktijkassistent.

‘’Het is leuk om verschillende vestigingen en mensen mee te maken. Samen zijn we er voor onze cliënten. Oog hebben voor elkaar, dat is het mooie aan werken bij Visser Contactlenzen.’’  Monique, manager vestigingen.

Wilma, praktijkassistent

De onderlinge sfeer binnen de teams door het land is goed. Met als motto ‘we zijn er samen voor de cliënt’ wordt er goed en nauw samengewerkt volgens vaste roosters. Er is regelmatig onderling contact en er wordt veel ondernomen. Zowel binnen als buiten werktijd. Zo zijn er jaarlijks een aantal vakavonden en worden er etentjes en barbecues georganiseerd. Ook treft het team elkaar jaarlijks op de kick-off-bijeenkomst en de Visser Academiedag. Doe jij mee?

Daadkrachtig, een gestructureerde manier van werken en oog voor detail? Kom dan gezellig werken op één van onze unieke locaties, fulltime of parttime.